| Subcribe via RSS

200 M.P.H.

augusti 22nd, 2012 | Postad i Action, Film av H

Jag och J spelade in en podcast för ett bra tag sen där vi talar om Asylum och alla deras skitfilmer, och en dag ska jag redigera ihop den ordentligt och lägga ut på siten också. Inför den podcasten såg jag bl.a. ”200 M.P.H.” som förstås är Asylums svar på ”The Fast and the Furious”. Inte heller helt oväntat åker filmen snarare i fem MPH än 200.

En snubbe är en halvkriminell bråkstake som rejsar mot folk i bilar som han och hans mer väluppfostrade bror bygger. Deras syrra och mamma är strippare på den lokala klubben förstås. Storebrodern kraschar och dör i ett rejs, och elakingen som vann kräver lillebrodern på prisbilen. Lillebrodern vill förstås hellre hämnas och utmanar snubben på kvitt eller dubbelt.

Det enda som inte är fullständigt förutsägbart i den här rullen är att skådespeleriet faktiskt är rätt bra. Synd bara då att manuset inte ger de stackars skådespelarna nåt vettigt att säga. Rejsingscenerna består av klipp på bilar som kör måttligt fort runt samma kåk flera gånger, och varje krock eller annan spektakulär händelse visas med hjälp av en dåligt datoranimerad bil som åker ur bild följd av en kraschljudeffekt och skakande kamera. Allvarligt, det är precis så löjligt dåligt. Ibland blir det förstås även plågsamt långdraget och tråkigt. Förstås en skitfilm som ingen bör se, men som sagt med noterbara skådespelarprestationer.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud