| Subcribe via RSS

Code Of Silence

september 2nd, 2012 | Postad i Action, Film av H

Chuck Norris är en polis som anger en av sina egna som vid ett tillslag av misstag skjuter en ung kille och planterar en pistol på denne för att hävda självförsvar. Eftersom man inte gör så enligt ”code of silence”, så hjälper inga av de andra poliserna Chucken när han tar sig an en bunt knarklangare. Däremot får han hjälp av roboten ”Prowler”. Det är inte så töntigt som det låter.

Tjaa… vad säger man? ”Invasion USA” från samma år tävlade i one-man-army mot ”Death Wish 3”, ”Commando” och ”Rambo” och trots att de två sistnämnda egentligen är de minst brutala filmerna så var det de som vann popularitetstävlingen. Chucks output har väl varit lite mer ojämn, och ”Code of Silence” är inte en särskilt bra film. Däri ligger nog hans myt om den hårdaste killen, även om hans filmer sällan slagit några publikrekord. Den här rullen behöver ni i alla fall inte se. Chuck är kall och hård, men det är ganska billigt och blir ibland lite långtråkigt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud