| Subcribe via RSS

Poison Ivy: The New Seduction

juli 14th, 2012 | Postad i Drama, Film, Thriller av J

Efter att Ivan Greer (Michael Des Barres) kommit på familjen Greer’s hushållerska Rebecca (Athena Massey) att ha sex med poolpojken sparkar hans fru, Catherine (Merete Van Kamp), ut både Rebecca och hennes två döttrar – Ivy och Violet.

11 år senare dyker Violet (Jaime Pressly) upp vid familjen Greer’s ytterdörr och blir genast inbjuden till att stanna där av dottern i familjen, Joy (Megan Edwards) – då de var som systrar när de var yngre. Men med tiden förändras både saker och personer – och det gäller även Violet…

Poison Ivy: The New Seduction släpptes året efter den andra filmen och med tanke på hur de två första filmerna var hade jag inga som helst förväntningar på den här tredje installationen av serien, vilket jag egentligen kanske borde ha haft.. eller så. Den tredje installationen följer förvisso de två första filmernas koncept och ÄR seg, javisst, men samtidigt finns det ändå något där som gjorde att jag tyckte den var rätt okej. En av anledningarna var nog att Jaime Pressly går topless och visar en hel del hud större delen av filmen.. fast jag kan ju missta mig. Skådespelarna är bra, men manuset och händelseförloppet är otroligt förutsägbart och segt – men lyfts upp av ovanstående anledning. I guess. Nåja.

Den tredje filmen i serien är inte lika ”slita håret av huvudet”-seg som de två första filmerna, men är absolut inget man behöver se – ja, såvida man inte vill se Jaime Pressly utan kläder that is.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud