| Subcribe via RSS

Bridesmaids

juni 28th, 2012 | Postad i Film, Komedi av H

Vad som tydligen skulle vara en av förra årets roligaste komedier visade sig vara en helt vanlig fullständigt förutsägbar chickflick med trötta skämt. Allvarligt, det här är ungefär lika anmärkningsvärt som makaroner till falukorv. Kristen Wiig verkar tro att hon är lika rolig pinsam som t.ex. Will Ferrell, men det är hon verkligen inte. Några kul biroller (Matt Lucas) hjälper lite. Motsatta åsikter om filmen finner du på Film4FuckSake. Moving on.

2 Comments

2 Responses to “Bridesmaids”

  1. Vrångmannen Says:

    Hahaha det här är ju skoj som fan ju. Ge brudarna en chans!


  2. Surskägget Says:

    Kristen Wiig är roligast och ÄR den kvinnliga Will Ferrell. Det står t o m i SAOL.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud