| Subcribe via RSS

Children Who Chase Lost Voices From Deep Below

juni 21st, 2012 | Postad i Anime, Drama, Film, Äventyr/Fantasy av H

Jaha, ännu en recension att skriva om en film som jag såg för tre månader sen och följdaktligen minns otroligt lite av. Då ska vi se…

Att sammanfatta handlingen i denna japanska animefilm någorlunda kortfattat är svårt. De handlar om en flicka och en kristall och en pojke och hans bror och ett hemligt land och hennes lärare och hans döda fru och det dom gör och så. Okej?

Det är lite action och fantasy, men mestadels är det ett drama om människan och vår relation till andra och världen omkring oss. Det blir ibland lite för långsamt, och kanske har filmen inte så mycket nytt att säga, men det är vackert och det finns absolut betydligt värre anime att se. Skriven och regisserad av Makoto Shinkai som tidigare gjort recenserade ”5 Centimeters Per Second” och ”The Place Promised in Our Early Days”.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud