| Subcribe via RSS

Biohazard 4D-Executer

november 18th, 2008 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Tecknat/CGI av H

När man i Japan släppte det andra spelet i Resident Evil-serien (som där heter Biohazard) gjorde man en kul promotiongrej i form av en c:a 20 minuter lång CGI-film som visades i en sån där ball kupé som rör på sig med hjälp av hydraulik. Du kanske sett en sån på ett tivoli nån gång, visandes en bergodalbane-film eller nåt svängigt rymdäventyr. Här bjuds vi dock på blodig mutantskräck…

En grupp soldater kör in till Racoon City för att hitta en forskare som sitter på viktig data. De möts snabbt av ett stort monster som de tar kål på – tror de. Monstret har ”hoppat” vidare till en kackerlacka och fortsätter hoppa till andra djur, medan soldaterna fortsätter att leta efter forskaren.

Datoranimationerna i Biohazard 4D-Executer håller ungefär den klass man väntar sig av 3D för spel-cutscenes från 2000. En kort men actionfylld, blodig monsterrulle bjuds vi dock på, och det är spännande och slafsigt. Det är kul att se den, trots att den bara finns i ganska dålig kvalité – då kan man ju bara tänka sig hur ballt det skulle vara att se den ordentligt i en sån rörlig maskin!

Läs gärna också recensionen hos Vahetere…orka?

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud