| Subcribe via RSS

New Kids Nitro

maj 14th, 2012 | Postad i Film, Komedi av H

En av förra årets bästa och roligaste filmer var den holländska ”New Kids Turbo”. Ett gäng idioter ställer till med ett helvete i 90 minuter och man garvar sig helt fördärvad under tiden. Oundvikligen gjorde man en uppföljare, och lika oundvikligt är den inte lika bra. Men den är bra.

Grabbarna från Maaskantje står som vanligt och hejar på sitt lokala fotbollslag och skriker glåpord till supportrarna av motståndarlaget från Schijndel. Det mynnar ut i den slutliga fighten mellan byarna, samtidigt som en asteroid slår ner på ett fält och förvandlar kossorna till zombiemjölkproducenter.

Ja, vad ska man säga? Problemet – som med alla såna här filmer – är att den första filmen hade överraskningsmomentet. Nu vet man hur karaktärerna är, vilka återkommande skämt som gäller (något som de själva satiriserar) och tempot är förstås inte lika bra. Ändå är det jävligt roligt emellanåt och man måste säga att det är en godkänd uppföljare. Sen är ju Melodie MC med på soundtracket. Undrar om de här filmerna, eller deras tv-serie, någonsin kommer till Sverige?

Läs också min och J:s recensioner av den första filmen.

2 Comments

2 Responses to “New Kids Nitro”

 1. Vrångmannen Says:

  Hahahahaha underbart!

  Serien gick på svenska Comedy Central. Avsnitten finns streamade med svensk text på deras hemsida http://www.comedycentral.tv/shows/new_kids/episodes/


 2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » New Kids Nitro Says:

  […] läsare kommer säkerligen ihåg H’s recension av New Kids Nitro (i annat fall finner du den här) och vad han tyckte om den. Jag själv tycker ungefär samma sak, men samtidigt som jag visste vad […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud