| Subcribe via RSS

My Name Is Bruce

november 27th, 2008 | Postad i Film, Komedi av H

Bruce Campbell spelar Bruce Campbell, en egotrippad och bufflig B-skådis som sjunker djupare och djupare i skräpfilmsträsket. I en liten byhåla råkar några ungdomar väcka en uråldrig kinesisk gud till liv som genast börjar ta kål på folk.
En av ungdomarna är ett stort Bruce Campbell-fan och kidnappar Bruce, kör honom till byn och ber honom ta hand om problemet. Bruce tror att han hamnat på en födelsedagspresent-upplevelse och hänger på.

Äntligen (okej, i januari egentligen men piraterna har en screener) har filmjäveln kommit ut. En av de mest efterlängtade filmerna för mig, och jag är inte besviken. Jag hade ganska höga förhoppningar, men lyckades skruva ner dem till lite mer realistiska nivåer. Filmen är stundvis riktigt kul, och efter att precis ha läst Bruces självbiografi If Chins Could Kill blir hans självsatir ännu tydligare. Det skvätter lite blod också, men det är inte så att nån kommer att bli rädd för den här filmen som mest är en komedi.

Ted Raimi dyker förstås upp i ett par roller, och är mycket underhållande (se The Man With The Screaming Brain). Grace Thorsen är en MILF. Se denna film – men vänta inte på att den kommer till Sverige för det lär väl aldrig hända. Vi har inte ens fått en DVD-release på Bubba Ho-Tep än, den har gått på diverse tv-kanaler och finns på DVD med svensk text I FINLAND men inte här.

3 Comments

3 Responses to “My Name Is Bruce”

 1. Helt Perfekt Glob » JCVD Says:

  […] en första anblick verkar JVCD ligga parallelt med My Name Is Bruce som jag precis recenserat. Men likheten börjar och slutar vid att en skådespelare spelar sig själv […]


 2. vrångmannen Says:

  Så sugen på denna!


 3. Helt Perfekt Glob » 2 x Bruce Campbell + Sverige = Sant Says:

  […] gillar när jag får äta upp mina egna ord. Idag dubbelt upp. I min recension av My Name Is Bruce hävdar jag att du nog får se till en import-skiva om du vill se filmen, och […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud