| Subcribe via RSS

Poolboy: Drowning Out The Fury

juni 16th, 2012 | Postad i Film, Komedi av J

När vietnamveteranen Sal Bando (Kevin Sorbo), torterad av sitt förflutna som poolsnubbe, kommer hem till Van Nuys, Kalifornien, finner han ett land han inte känner igen längre, där enbart mexikaner verkar driva poolstädningsfirmor. Bando bestämmer sig således att ta tillbaka sin ”rättmätiga” kallelse här i livet och utkräva hämnd på Caesar (Danny Trejo) – den man som fick hans fru och son mördade.

Jag visste inte riktigt vad jag hade att vänta mig när jag satte mig och började titta på Poolboy: Drowning Out The Fury, men bara någon minut in begrep jag vad det hela handlade om; en idiotkomedi i stil med 90-talets korkade parodifilmer, så som Hot Shots!. Allting är fantastiskt överdrivet, med skitdåliga effekter, dubbning som är osynkat bortom all fantasi och skådespelarinsatser som är så over the top att det bara framkallar gapskratt. Filmen i sig är jävligt rolig hur som haver och jag skrattar gott åt de flesta idiotiska skämten, så som när en snubbe skjuter rakt upp i luften och fåglar (i form av plast) ramlar ner ifrån ”himlen”.

Rekommenderas till de som gillar idiotkomedier, där skämten allt som oftast är over the top och så överdrivna att det blir löjligt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud