| Subcribe via RSS

Broken Arrow (Blu-Ray)

december 21st, 2008 | Postad i Action, Film av H

broken-arrow-bdBroken Arrow har jag ju redan recenserat för två år sen, men nu har jag sett på den svenska Blu-ray:en, och det är inte någon fantastisk upplevelse direkt. Bilden är ganska soft och är inte nämnvärt mer detaljrik än en bra DVD. Ljudet har mycket ball surroundeffekter, men är ganska tunn på basen och mullrar inte särskilt mycket ens när man bränner av en atombomb.

Det första som händer när man stoppar i BD:n är att filmen startar direkt, utan en meny eller språkval. Detta gör att du måste klicka fram popup-menyn allt medan filmen rullar för att gå in i språkmenyn och välja textning/dubbning. Mycket användarvänligt. Någon vanlig meny finns inte att tillgå, och när filmen slutar tvingas du i klassiskt Fox-manér att se flera minuter med varningstexter innan du kan gå vidare till det otroliga extramaterialet som består av trailers för Broken Arrow, Predator och Eragon.

Nu finns det ju inget extramaterial på någon utgåva av Broken Arrow, vare sig på DVD eller BD, men jag tycker allt att jag kastat 200 kr i sjön eftersom jag inte fått någon nämnvärd uppgradering från DVD:n. Specialutgåva sökes.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud