| Subcribe via RSS

New Kids Nitro

november 18th, 2012 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Grabbarna från Maaskantje står i vanlig ordning och hejar på det lokala fotbollslaget och käftar med supportrarna av motståndarlaget från Schijndel. Men det som började som ett vanligt supportbråk mynnar snart ut i ett personligt krig mellan de två byarna. Under tiden de två byarna krigar med varandra slår en asteroid ner på ett fält i Friesland-regionen och förvandlar kossorna till zombiemjölkproducenter.

Du som trogen läsare kommer säkerligen ihåg H’s recension av New Kids Nitro (i annat fall finner du den här) och vad han tyckte om den. Jag själv tycker ungefär samma sak, men samtidigt som jag visste vad jag skulle få så kunde jag inte låta bli att gapskratta åt alla uppenbart kommande skämt. New Kids fortsätter att röja på med sitt vulgära språk och sjuka vändningar i ett rasande tempo och jag kan inte bli annat än underhållen, även om jag (som H) tycker att den första filmen var bättre.. om än den här filmen också är bra. Rekommenderas.

Läs gärna min och H’s recensioner på den första filmen också.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud