| Subcribe via RSS

A Thousand Words

augusti 20th, 2012 | Postad i Film, Komedi av H

Eddie Murphy spelar en snabbsnackande (såklart) bokpublicist som får i uppdrag att skaffa rättigheterna till en bok skriven av en indisk guru. Han lyckas, men får på köpet ett träd som mystiskt dyker upp i hans trädgård. Det visar sig att för varje ord som han säger, så faller ett löv från trädet. När alla tusen löv fallit, så dör trädet och därmed Eddie. Givetvis får han lära sig att spara på orden och växa som människa.

A Thousand Words” är en hyfsat rolig film. Eddie får dra lite sjuka miner och svära lite grann som skön motvikt till alla barnfilmer han gjort på sistone. Tyvärr är förstås storyn ganska förutsägbar och det blir ganska långdraget ibland. Om man skulle saxat ner filmen lite och ökat tempot så hade det kanske blivit en rekommendation.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud