| Subcribe via RSS

School Killer

mars 2nd, 2013 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

School KillerSex ungdomar bestämmer sig för att åka till en övergiven skola uppe i bergen för att spendera en helg där. Det dröjer dock inte länge förrän underliga saker börjar inträffa och de inser snart att de inte är ensamma…

Jag har inte speciellt mycket att skriva om School Killer egentligen. Skådespelarna är okej, effekterna ser bra ut (till större delen åtminstone) och storyn är inte speciellt märkvärdig men fungerar bra, fram till slutet som (även om det var ganska oväntat) kändes halvbilligt. Filmen har en och annan småläbbig scen men lär knappast gå till historien för dem. Filmen är inte helt felfri, men de irriterande aspekterna med filmen är så pass små att jag inte orkar bry mig i att skriva om dem.

Ehm… ja. Överlag är det en okej skräckis med både element ifrån slashergenren och hemsökta-hus-genren som fungerar rätt bra och rullar förbi utan några större problem.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud