| Subcribe via RSS

El Gringo

oktober 7th, 2012 | Postad i Action, Film av H

Scott Adkins är en av aktuell films obesjungna actionhjältar. Han sågs senast som Van Dammes hantlangare i ”Expendables 2”, och har gett folk på nöten i fina filmer som ”Undisputed 2” och ”Undisputed 3”. En av hans nya rullar heter ”El Gringo” och jag klarade ungefär tio minuter innan jag funderade på att stänga av. Jag motstod frestelsen, och klarade hela ytterligare fem minuter innan jag stängde av på riktigt. Inte för att det är Adkins’ fel. Jag gissar bara, men troligen har regissören en klassisk musikvideobakgrund, ett kraftigt Tarantino-komplex och betydligt mer ambition än talang. Låtsas som om den här filmen inte finns. Det gör jag. Vilken film? Vet inte.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud