| Subcribe via RSS

Bolt

januari 25th, 2009 | Postad i Action, Barn/Familj, Film, Komedi, Tecknat/CGI av H

boltBolt (John Travolta) är en superhund som genetiskt förändrats, och hjälper sin matte Penny att rädda hennes far från den elaka Dr. Calico. Det Bolt inte vet är att han bara är en skådespelare i en tv-serie, och att alla hans superkrafter egentligen bara är specialeffekter. När han av misstag hamnar i New York, på andra sidan USA från Hollywood, får han lära sig ett och annat på vägen tillbaka, med hjälp av en uteliggarkatt och en hamster som är ett fanatiskt fan av tv-serien.

Nya Disney-rullen Bolt är, trots att John Lassiter producerat, inte även en Pixar-film. Dock kunde det lika gärna varit det, för det här är animation av absolut toppkvalité. Det är roligt och spännande, och bortsett från ett segt montage strax efter andra tredjedelen så är det toppenbra för både barn och vuxna. Jag rekommenderar.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud