| Subcribe via RSS

Universal Soldier 3 & 4 (5 & 6)

november 28th, 2012 | Postad i Action, Film av H

Beroende på om du räknar ”Universal Soldier”-tv-filmerna med Burt Reynolds (och varför skulle du göra det) så är ”Universal Soldier: Regeneration” och ”Universal Soldier: Day of Reckoning” del 3 och 4, eller del 5 och 6. ”Regeneration” orkar jag inte recensera, mest för att J redan gjort det så bra i sin recension som du kan läsa genom att klicka här. Däremot tänker jag berätta för er om ”Day of Reckoning”.

I en lång flashback/drömsekvens knallar Scott Adkins runt i sitt hus och blir nerdunkad av Devereaux (Van Damme) med en kofot ungefär trettio gånger, varefter han skjuter Adkins fru och barn. Adkins har nu spenderat nio månader i koma, och när han för FBI identiferar Devereaux så aktiverar de ”Rörmokaren”. Denne visar sig vara en av ryssarnas kloner vi såg i slutet av ”Regeneration”, och han knallar iväg till ett horhus för Universal Soldiers (yes, really) där han skjuter ett antal nakna personer. En ny klon av Dolph injicerar dock honom med nånting och sen flimrar ett stroboskop i tusen miljoner år och jag stänger av skiten.

Detta pågick i ungefär en halvtimme (av nästan två) och det är bara helt jävla värdelöst. Vad fan tittar jag på egentligen? En arthousefilm eller en actionrulle? Jävla skitdynga. Blä.

1 Comment

One Response to “Universal Soldier 3 & 4 (5 & 6)”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Universal Soldier: Day Of Reckoning Says:

    […] läsning? Checka in mina tidigare recensioner av film 1, 2, 3, TV-film 1, TV-film 2 och H’s spoilerrika recension av just den här […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud