| Subcribe via RSS

Madagascar: Escape 2 Africa

januari 31st, 2009 | Postad i Barn/Familj, Film, Komedi, Tecknat/CGI av H

madagascar-2Gänget åker från Madagaskar med ett halvkrossat flygplan men störtar någonstans i Afrika där de hittar ett vattenhål som är som ett paradis. Sebran möter andra sebror, flodhästen möter andra flodhäster osv, och lejonet träffar sina föräldrar från vilka han blivit bortrövad som barn.

Detta är dock ganska sekundärt och inte heller särskilt underhållande. Det roliga ligger mest i det som händer runt omkring, och speciellt pingvinerna underhåller. Som sagt inte mycket att ha med huvudkaraktärerna, men resten är tillräckligt roligt för att filmen ska kunna rekommenderas. Inte lika kul som ettan, men det säger ju sig självt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud