| Subcribe via RSS

Berätta Inte För Någon

februari 1st, 2009 | Postad i Drama, Film av H

beratta-frontMedioker och långdragen ”thriller” med mycket få spänningsmoment. Upplösningen är rent av dum – varför inte båda två? – och de hyllningar filmen fått är gjorda av folk som får hjärtklappning när man kör i 55 på en 50-väg.

Blu-rayen är så bra som man förväntar sig av en helt ny och modern film, men Nobles BD-skapartalanger imponerar föga. Det första man får se är ”Menyn laddar, vänta” som står i c:a 20-30 sekunder varpå man möts av en helt svart bild utan ljud. Ett tryck på menyknappen leder tillbaka till vänt-skärmen. Genom att manuellt manövrera till spår 3 får jag filmen att starta, men måste själv slå på text och DTS-ljud på samma sätt eftersom man blockat ljud- och undertextknapparna under filmuppspelning. Någon popup-meny finns inte heller.

Sammanfattningsvis: Ignorera filmen, ignorera blu-rayen, och som så många gånger förr: Don’t believe the hype.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud