| Subcribe via RSS

Flypaper

april 28th, 2013 | Postad i Film, Komedi av J

FlypaperDet är strax innan stängningsdags på banken Credit International när Tripp (Patrick Dempsey) knallar in för att få lite växel. Sekunderna efter blir banken rånad. Problemet är bara att banken blir rånad av två olika rånarteam som bestämt sig för att göra en stöt på samma bank. Saker och ting är emellertid inte vad de verkar vara och den märkliga situationen eskalerar snart till ett mysterium som Tripp bestämmer sig för att lösa.

Jag blev rekommenderad den här filmen av en polare för ett tag sen men såg den inte förrän nu – och det tackar jag så mycket för. Flypaper är en udda komedi som underhåller och bjuder på en hel del vändningar fram och tillbaka. Skådespelarna är suveräna och storyn är fängslande, samtidigt som den förvisso har några logiska luckor i sig – men vem fan bryr sig? Flypaper är ett stycke God Underhållning och är faktiskt något jag rekommenderar.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud