| Subcribe via RSS

The Last Stand

juni 7th, 2013 | Postad i Action, Thriller av J

The Last StandPå väg till dödscellen blir knarkkungen Gabriel Cortez (Eduardo Noriega) fritagen av ett gäng tungt for-hire-soldater och beger sig sedan iväg i en stulen modifierad bil mot den mexikanska gränsen. Planen är att ta vägen igenom den lilla sömniga gränsstaden Sommerton Junction. Det varken Cortez eller någon av hans anhängare räknat med är sheriff Ray Owens (Arnold Schwarzenegger) och hans biträden…

Jag såg verkligen fram emot The Last Stand när nyheten om att Arnold Schwarzenegger skulle återvända till skådespeleri och ta på sig en ny huvudroll efter 10 år. Nyheten om att filmen inte skulle visas i Sverige på bio blev en stor besvikelse och väntan blev ännu längre. Nu när jag äntligen har sett filmen är jag ganska nöjd. Det är ett hyfsat tempo och filmen innehåller ett par plottwists, samtidigt som det är ganska gott om pang pang och komiska inslag alá Arnie. Lite klyschor och förutsägbara händelser inträffar så klart också, men vem bryr sig? Inte jag iaf. Jag gillade The Last Stand och rekommenderar den varmt. Nu ska jag invänta Arnie’s nästa film, som verkar komma senare i år.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud