| Subcribe via RSS

Punisher: War Zone

februari 22nd, 2009 | Postad i Action, Film av H

punisher-warzone_master_27x40_rev1Punisher är ute och knäpper folk i vanlig ordning, men klampar in i en FBI-operation och tar av misstag livet av en undercoveragent. Skurken de båda var ute efter faller ner i en glaskrossarmaskin, men överlever och återkommer ordentligt ärrad som Jigsaw.

Punisherfilm nummer tre är inte en uppföljare till varken Dolph-klassikern eller Thomas Jane… öhh… filmen, utan ytterligare en omstart för Punisher-franchisen. Och då visserligen Dolph gjorde en jävligt nice 80tals-Punisher så vill jag ändå påstå att Punisher: War Zone är the fucking Punisher movie. För helvete. Ray Stevenson (Rome) mosar på som en jävla mördarmaskin och har ihjäl varenda jävel i ett stort blodhav. Inget snack, bara våld. Precis som en Punisher-film ska vara.

Den förra filmen baserades på serietidningens omgång från år 2000, men trots att Punisher: War Zone använder vissa karaktärer från serien är den huvudsakliga storyn nyskriven. Rollbesättningen är fin, killen som spelar Jigsaws brorsa är läskigt lik Henrik Schyffert och Microchip spelas tyvärr av Wayne Knight (”Hello, Newman!”) men annars har jag inget att anmärka på. Regissörskan Lexi Alexander har tidigare gjort fotbollsdramat Hooligans, och har enligt IMDb inget annat på gång, men jag ser mer än gärna nåt mer från denna hårda brud som har varit världsmästare i både karate och kickboxning.

Tillägg: Jag glömde säga att filmen är jävligt snygg också.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud