| Subcribe via RSS

Bullet To The Head

juni 20th, 2013 | Postad i Action, Film, Thriller av J

Bullet To The HeadEfter att ha genomfört ett jobb blir New Orleans torpeden James Bonomo (Sylvester Stallone) och hans partner förrådda, varpå partnern blir dödad. Dagen därpå anländer den hederlige Washington DC snuten Taylor Kwon (Sung Kang) till New Orleans för att utreda sin f.d kollegas död – som var Bonomo’s måltavla. Efter ett kort möte mellan de två herrarna slår de sig ihop för att ta reda på vem som ligger bakom beställningsjobbet.

Klyschig story, javisst. Underhållande action, absolut. Bullet To The Head är ett fint stycke film där Stallone skjuter folk till höger och vänster utan att ens blinka och dumpar oneliners och uppkäftiga repliker till Kang större delen av filmen vilket fick mig och mitt filmsällskap att skratta rätt bra. Bullet To The Head är en regelrätt hämnd-action-rulle där inga större överaskningar väntar, men är samtidigt en underhållande film för vad den är. Jag gillar den och rekommenderar den. Såatteh. Mm.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud