| Subcribe via RSS

Two And A Half Men – Season 10

juli 6th, 2013 | Postad i Komedi, TV av J

Two And A Half Men - Season 9Jag skiter i att skriva någon storybeskrivning av säsong 10. Varför? Enkelt; jag minns knappt vad som hänt i säsong 10.

Säsong 9 var okej, men inte alls lika skoj som de tidigare säsongerna. Säsong 10 har sina stunder då jag skrattar mig nästan harmynt, men till större delen känner jag mest för att rycka på axlarna och fortsätta med något annat istället. Serien har helt enkelt börjat gå utför och en enda fråga dyker upp i mitt huvud när jag hör namnet Two And A Half Men; varför avslutade de inte serien redan vid säsong 8’s slut? Likt Scrubs (vars nionde säsong var helt värdelös) har Two And A Half Men börjat rasa allt eftersom och läser man i kvällstidningarna verkar det ju ganska blåsigt kring skådespelarna i serien.

Nåja. Säsong 10 har sina stunder, så klart, men överlag börjar serien kännas ganska bortkastad. De skulle avslutat den när den fortfarande var rolig istället för att köra ner den i botten så långt de bara kan. Att de dessutom håller på att spela in en säsong 11 av serien är bara absurt och av att dömma av det jag har läst om säsong 11 så bådar det inte gott. Men som den trogne tittaren jag är lär jag väl (tyvärr, kanske jag borde tillägga) se den också.

Sugen på mer läsning? Kika på mina recensioner av säsong 1 – 7, 8 och 9!

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud