| Subcribe via RSS

Transporter 3

mars 11th, 2009 | Postad i Action, Film av H

Jason Statham spelar återigen Transportören och skall i denna film transportera 1 st Rödhårig Tjej till… öhh, ja.. jag trodde det var Budapest men när han kom dit så var det tydligen inte det. Nåja, storyn är lite smått ologisk men det är ändå helt ointressant för vi vill ju ändå bara se Statham spöa folk. Och det gör han ju, courtesy of martial arts choreographer Corey Yuen, yay.

Synd bara att regissören Olivier Megaton (ballaste efternamnet i år) förlitar sig bara lite grann för mycket på snabba klipp som förstör fightingscenerna. Vi vet ju att Statham faktiskt kan slåss och det märks att man lagt ner lite möda på att hitta på balla tricks.

En scen som dock sticker ut som riktigt usel är en biljakt där det är otroligt tydligt att man snabbat upp filmen för att få bilarna att gå fortare. På det hela är det dock en helt okej om än ibland underhållande överdriven film. Bättre än tvåan om jag minns rätt, men förstås inte alls så bra som ettan.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud