| Subcribe via RSS

ThanksKilling 3

december 22nd, 2013 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

ThanksKilling 3Hur toppar man en föregångare? Man gör den bättre så klart! I ThanksKilling fallet är det det motsatta – den är sju resor värre än den första filmen. Den är längre, den är mer utdragen, den är mer tråkig, den är mer… allt. Den är ren jävla dynga rent utsagt. Mördarkalkonen Turkie får nys om att nästan alla exemplar av hans uppföljare till ThanksKilling, ThanksKilling 2, har blivit förstörda och han upptäcker snabbt att endast ett exemplar återstår i hela världen och beger sig därmed efter det.

Det är säkert lite därtill som jag borde skriva med men det skiter jag i. ThanksKilling 3 (som är den riktiga ThanksKilling 2, yes) är vedervärdigt usel och något av det gräsligaste jag någonsin har sett i hela mitt liv (nej, jag varken överdriver eller skämtar). Ofta när folk pratar om att de har sett en usel film så tror jag inte att de vet vad de ens missat om man ska jämföra med den skiten de ser och den skiten jag ser. Hur som helst; undvik den här ”filmen”.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud