| Subcribe via RSS

ThanksKilling

december 22nd, 2013 | Postad i Film, Komedi, Skräck/Rysare av J

ThanksKillingFem college ungdomar beger sig hemåt för att fira Thanksgiving med sina familjer, men stöter på någonting oväntat: en femhundra år gammal ondska i form av en blodtörstig kalkon som är besatt av en indian förbannelse.

Nästan allting hade kunnat varit bättre med ThanksKilling. Det enda som var ganska hyfsat var soundtracket, allt annat var ren dynga. Skådespelare, effekter, karaktärer.. rubbet. Idéen är det väl egentligen ingenting fel på så, det hade kunnat bli en riktigt kul skräck/komedi om rätt personer stått bakom projektet, men det här framförandet av idéen är rent utsagt uruselt. ThanksKilling hör till en av de sämsta filmer jag har sett på bra länge och även om jag kan tycka det är kul att titta på lågbudget filmer var ThanksKilling för mycket av allt som inte är bra med en film. Undvik den här dyngan.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud