| Subcribe via RSS

American Mary

januari 25th, 2014 | Postad i Film, Thriller av J

American MaryMary Mason (Katharine Isabelle) är en kirurgstudent och jävligt pank. I ett försök att få sin ekonomi på fötter igen börjar hon ta svartjobb som plastikkirurg, med kunder som har en lite udda önskan om kroppsmodifiering…

När jag satte mig för att titta på den här filmen hade jag räknat med en sadomasochistisk skräckfilm där det hela skulle handla om fetischer och våld, men nä. American Mary är istället en snurrig, vriden och konstig thriller som till en början verkar väldigt lovande och intressant, men som mynnar ut i ointressets land…

Filmens största problem är att den inte vet vart den vill komma. Det hela rör sig i ultrarapid och hela filmen står och trampar på samma ställe i runt en timme innan avslutningen, som i sig var rätt värdelös också för den delen. Speltiden på runt 100 minuter är dessutom på tok för långt, många scener känns som rena transportsträckor och jag som tittare tappade intresset lavinartat när de envisas med att ha en massa scener som är totalt oväsentliga för storyn. Skådespelarna är bra, men har ett sånt skitmanus att arbeta med att det spelar ingen roll hur bra de än är.

Idéen bakom filmen är inte dum, men framförandet blir så pass ointressant en bit in att jag hade god lust att stänga av filmen. Skippa den här filmen.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud