| Subcribe via RSS

Vargbarnen / The Wolf Children / Okami kodomo no ame to yuki

januari 2nd, 2014 | Postad i Anime, Drama, Film av H

MV5BMTQyNjE2NDcxN15BMl5BanBnXkFtZTgwNzkxMjY2MDE@[1]Ett animedrama om en kvinna som möter en man som även är en varg. De skaffar två barn ihop, men mannen dör en dag när han jagat efter mat. Kvinnan flyttar ut till ett hus på landet för att komma ifrån alla med sin son och dotter som också kan förvandla sig till vargar. En bra film av Mamoru Hosoda, som en del kallar den nya Miyazaki. Jag kan gärna hålla med om det, för detta är kvalitet. Ibland sitter jag och beundrar animationen så jag glömmer att följa händelserna. Några av Hosodas tidigare filmer kan du läsa recensioner av mig här också: Summer Wars och The Girl Who Leapt Through Time. Visades på Stockholms filmfestival 2013, där den livedubbades? Intressant. Verkar dock inte vara på väg att släppas i Sverige.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud