| Subcribe via RSS

Ninja 2: Shadow of a Tear

januari 4th, 2014 | Postad i Action, Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

ninja-shadow-of-a-tear-pstr01[1]När Caseys gravida fru dyker upp i bild ropar jag ”HON DÖR” och det tar förstås inte ens fem minuter innan dess. Storyn är förstås ultratunn, men som jag brukar säga: det är ju inte därför du är här. Du är här för att se Scott Adkins spöa folk, och det kan du lita på att han gör. En mycket fin film, precis som ettan, med massor av fina fighter. Actionälskare, bara att kolla in Ninja 2 direkt.

.

.

1 Comment

One Response to “Ninja 2: Shadow of a Tear”

  1. Helt Perfekt Glob Says:

    Wow. Fullständigt missat att Ninja 2:s fightkoreograf och en av filmens bästa fighters är SVENSKEN Tim Man!


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud