| Subcribe via RSS

The Puppet Masters

januari 25th, 2014 | Postad i Film, Sci-Fi, Thriller av J

The Puppet MastersNär en rymdfarkost anländer till Jorden skickas agenten Sam Nivens (Eric Thal) tillsammans med sin far, tillika chef, Andrew Nivens (Donald Sutherland) och forskaren Mary Sefton (Julie Warner) ut för att undersöka saken. Det visar sig snabbt att livsformen som kom i farkosten är en utomjordisk parasit som snabbt börjar sprida sig igenom att fästa sig på människor de kommer i kontakt med och en kamp mot klockan påbörjas då parasiterna hotar att utrota den mänskliga rasen inom loppet av ett par veckor…

The Puppet Masters är en fin film. Skådespelarna är riktigt bra (även om Eric Thal ser ut som en fågelholk större delen av filmen) och filmen i sig är en rejäl nagelbitare till större delen. Effekterna står sig ganska bra så här en 20 år efter filmens release så när som på några enstaka green screens som swischar förbi i bakgrunden, som framkallar en del fnissningar. Mer än så har jag inte att säga. Har du missat The Puppet Masters och du gillar sci-fi filmer tycker jag absolut du ska slänga ett öga på den. Rekommenderas.

1 Comment

One Response to “The Puppet Masters”

  1. Helt Perfekt Glob Says:

    Helt Perfekt Glob liked this on Facebook.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud