| Subcribe via RSS

A Haunted House

januari 25th, 2014 | Postad i Film, Komedi av J

A Haunted HouseMalcolm (Marlon Wayans) och hans flickvän Kisha (Essence Atkins) har bestämt sig för att flytta ihop. Det dröjer dock inte länge efter att Kisha flyttat in hos Malcolm innan underliga saker börjar inträffa och det står snabbt klart för dem (åtminstone Kisha) att de har att göra med en demon.

Det har kommit ganska många olika typer av parodier av Paranormal Activity och A Haunted House är en i raden av dem och den är väl… kul. Ja, det är den. Kul är vad den är. Till större delen iaf. Ja, till större delen. A Haunted House har några riktigt roliga skämt som fick mig och polaren jag tittade på den med att vika oss dubbla av asgarv, samtidigt som den stundtals fes ur sig och blev småkul istället för gapskrattsvänlig. Marlon Wayans (som troligtvis är mest känd ifrån de två första Scary Movie filmerna) är jävligt rolig i vanlig ordning och framkallar de flesta skrattattackerna, medan de andra skådisarna hamnar mest i bakgrunden och tillför inte så värst mycket till humorn i filmen… till större delen.

Hur som helst; en underhållande parodi/spoof av en värdelös film. Uppföljare kommer i April (med bland annat Gabriel Iglesias i en av rollerna). Rekommenderas.

1 Comment

One Response to “A Haunted House”

  1. Helt Perfekt Glob Says:

    Helt Perfekt Glob liked this on Facebook.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud