| Subcribe via RSS

Battle Of The Damned

maj 3rd, 2014 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av J

Battle Of The DamnedSydöstra Asien har blivit en plats för bioteknologiska företag som vill slippa regler för hur de ska arbeta. Dessvärre inträffar något på ett av dessa företag och en mycket smittosam patogen lyckas ta sig ut ur labbet och ut i en intilliggande stad. Infektionen sprider sig snabbt och förvandlar människor till blodtörstiga galningar. Staden blir satt i karantän med en militär barrikad som omringar staden. Ingen får ta sig varken ut eller in – inte ens de som inte är smittade.

Major Max Gatling (Dolph Lundgren) och hans team med legosoldater blir anlitade för att ta sig in i staden, lokalisera dottern till VDn för ett bioteknologiskt företag och sedan ta henne ut ur staden levande.. vilket snabbt visar sig vara enklare sagt än gjort.

Jag såg nånting på Facebook om Battle Of The Damned (typ en recension av den på en annan sida) och läste lite av texten som stod i rutan under länken, där det stod någonting om ”Dolph Lundgren, zombies och robotar”. Det räckte gott och väl för mig för att skaffa hem filmen och ptja.. Battle Of The Damned levererar det man kan förvänta sig av den; ganska mycket action, fläckvis spännande och en del machobullshit och one-liners levererade av (inte bara) Dolph Lundgren. Den var helt enkelt underhållande, även om det kanske inte var den mest sofistikerade filmen jag någonsin har sett. Sen är det nog den enda zombiefilmen (utan zombies, för det är inte zombies enligt en av karaktärerna) med robotar som jag har sett i alla fall. Frågan är om det finns några fler? Hm.

Battle Of The Damned levererar det man vill ha av en sån här filmen och rullar förbi utan några större bekymmer. Rekommenderas.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud