| Subcribe via RSS

I Spit On Your Grave 2

juni 1st, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Thriller av J

I Spit On Your Grave 2Katie (Jemma Dallender) är en ung tjej som försöker slå sig in i modellvärlden men har inte tillräckligt tilltalande bilder för det. När hon får nys om ett sätt att bli plåtad och fixa nya bilder till sin portfolio gratis tar hon den. Det visar sig emellertid snabbt vara ett stort misstag och Katie kastas ut i en mardröm av kidnappning, tortyr och våldtäkter. Ödet tar emellertid en rejäl vändning vilket gör att Katie lyckas fly. Sönderslagen och trasig börjar hon att läka sina sår – och planera sin blodiga hämnd…

I Spit On Your Grave 2 är verkligen inte en film för alla. Om man inte är torsk på rape-revenge filmer så kan man lika gärna se någonting annat. Filmen i sig är okej (om än onödig, då den inte har ett skit med föregående film att göra bortsett ifrån temat) men är bitvis ganska äcklande och grotesk – och säkerligen chockande för vissa tittare. Skådisarna är rätt bra och effekterna är till större delen bra.

Öm.. det finns inte så mycket mer att säga egentligen. I Spit On Your Grave 2 är en rape-revenge film med en del obehagliga scener som kan vara lite magstarkt för vanliga filmtittare.

Läs gärna min recension av Day Of The Woman (aka I Spit On Your Grave) och 2010 års I Spit On Your Grave.

2 Comments

2 Responses to “I Spit On Your Grave 2”

  1. Ann-Sofie Olsson Says:

    Ann-Sofie Olsson liked this on Facebook.


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » I Spit On Your Grave 3: Vengeance Is Mine Says:

    […] gärna mina tidigare recensioner på originalfilmen, remaken och den första uppföljaren […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud