| Subcribe via RSS

Paranormal Activity: The Marked Ones

juni 5th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Paranormal Activity - The Marked OnesNär jag fick höra att Paranormal Activity: The Marked Ones skulle släppas inbillade jag mig att det var den femte filmen i serien, men icke sa Nicke (den femte filmen släpps senare i år). The Marked Ones är en spin-off på en redan sunkig skitserie av ”rysare” och levererar troligtvis sämre än de filmerna. Jag såg unrated versionen av filmen som är i runda slängar 15 minuter längre än rated versionen och jisses vilken skit. Inte nog med att det knappt händer något av intresse överhuvudtaget, karaktärerna beter sig som kompletta idioter och gör den ena korkade saken efter den andra.

Filmen handlar hur som helst om en snorunge som bor ovanför en kärring som är utpekad som häxa. När kärringen blir skjuten av en klasskamrat börjar underliga saker att hända och det visar sig snart att han har fått en demon på halsen. Det hela är så jävla tråkigt att jag bokstavligt talat var nära att somna. Förvisso händer det saker, sure, men det hela är så jävla ointressant och förutsägbart att det aldrig någonsin blir spännande eller läskigt, det hela är bara så jävla utdraget att jag hade god lust att stänga av.

Till en början har inte filmen ett dugg med de andra Paranormal filmerna att göra, men slänger rätt vad det är in en liten, liten referens till första filmen och kopplar således ihop den med övriga serien. Problemet är det att referensen slängs in på ett sånt sätt att det blir inte sammanhängande för fem öre och slutsekvensen blir bara ett stort hopkok av skit, där tittaren lämnas som en stor idiot.

Om man ska göra en spin-off av en redan usel serie, se då för fan till att göra det bra. Det här är en ren urmjölkning och den lyfter knappast upp serien på något som helst sätt. Skippa.

Läs gärna mina recensioner av 1an, 2an, 3an och 4an också.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud