| Subcribe via RSS

The Walking Dead – Season 4

juni 22nd, 2014 | Postad i Drama, Skräck/Rysare, TV av J

The Walking Dead - Season 4Det har gått en månad sedan någon incident inträffade i fängelset där Rick (Andrew Lincoln) och de andra överlevande i hans grupp gjort till sitt hem. Ljuset i tunneln försvinner emellertid snabbt när de upptäcker att det verkar som att viruset som förvandlar folk till zombies har lyckats utveckla sig och att smittan inte bara sprider sig igenom bett och sår, utan verkar ha hittat en ny väg att infektera levande ting. Samtidigt som de försöker hitta en lösning på problemet börjar en fiende från tidigare att rusta för krig mot dem…

Säsong 4 av The Walking Dead slutade för flera månader sen men jag har inte haft ork eller lust att se klart den förrän nu. Nåväl. Säsong 4 varierar lite grann. Vissa avsnitt är helt enkelt suveräna, medans andra är så jävla långt utdragna att jag började fundera på att stänga av och titta på nästa avsnitt istället. Mid-season finalen är episk och slutar med en riktig cliffhanger som gjorde att jag bara ville ha nästa avsnitt på en gång. Medan det avsnittet var bra rakt igenom var säsongsfinalen varierande istället. Bitvis spännande och bra, bitvis trögt och segt. Cliffhangern var emellertid riktigt bra och jag kan knappt bärga mig tills det att säsong 5 börjar sändas.

Varierande säsong med sina toppar och bottnar, klart sevärd om man gillar serien iaf.

Läs gärna mina recensioner av säsong 1, 2 och 3 och H’s recension av pilotavsnittet.

1 Comment

One Response to “The Walking Dead – Season 4”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Walking Dead – Season 6 Says:

    […] H’s recension av pilotavsnittet och mina recensioner av säsong 1, 2, 3, 4 och 5 och säsong 1 av Fear The Walking […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud