| Subcribe via RSS

Cabin Fever: Patient Zero

juli 24th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Cabin Fever - Patient ZeroEn grupp vänner beger sig iväg till en isolerad ö för att ha en svensexa för en av dem, som ska gifta sig dagen därpå. Det dröjer inte länge förrän en av dem blir plötsligt sjuk och två i sällskapet beger sig iväg till en bunker de såg på vägen till ön för att söka hjälp. Men istället för hjälp finner de att ett dödligt och extremt snabbt verkande köttätande virus har släppts ut på ön och att ingen går säker från infektion…

Jag minns inte så mycket ifrån de första två Cabin Fever filmerna egentligen. Jag minns mest att de inte var bra och rent av idiotiska (åtminstone den första filmen) och att tvåan hade några ganska råa scener i sig. När jag sen fick nys om att en tredje film i serien skulle släppas blev jag chockad. Varför ens göra en till film i en serie filmer som inte ens är bra? Tji fick jag.

Cabin Fever: Patient Zero är faktiskt… bra. Det är inget mästerverk på något som helst vis, men den underhåller så pass att jag kan sträcka mig till att säga att det är en bra (men stundtals riktigt äcklig) skräckfilm. Jag kunde inte se några nämnvärda namn i skådespelarlistan direkt, men de får jobbet gjort. Effekterna ser riktigt bra ut och äcklar därefter också. Filmen verkar dessutom strunta fullständigt i de två första filmerna (jag kunde inte se några kopplingar i alla fall).

Gillar man groteska och äckliga skräckfilmer är nog Cabin Fever: Patient Zero ett bra val. Om inte kan man leta efter någonting annat.

Läs gärna mina recensioner på Cabin Fever och Cabin Fever 2: Spring Fever också.

Tags: , ,
No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud