| Subcribe via RSS

Night Of The Living Dead 3D: Re-animation

juli 24th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

Night Of The Living Dead 3D - Re-animationBegravningsentreprenören Gerald Tovar, Jr. (Andrew Divoff) har ärvt sin fars begravningsbyrå och mer eller mindre allt fadern ägde när han var i livet. Gerald har emellertid ett problem; han är pyrofobisk och de lik som ska kremeras blir således liggandes inne i krematoriet. Saker och ting blir knappast bättre när en liksäck med en mystisk sörja i börjar läcka inne i krematoriet, vilket resulterar i att de döda börjar vakna till liv. Som om inte allt detta vore nog dyker Gerald’s yngre broder, Harold (Jeffrey Combs), upp och behöver pengar – mycket pengar – och kräver att få ta något ifrån arvet han blivit snuvad på av deras far.

Night Of The Living Dead 3D: Re-animation är regisserad, skriven och producerad av samma idiot som regisserade och producerade 2006 års Night Of The Living Dead 3D (recenserad här); Jeff Broadstreet. Resultatet är ungefär det samma.. det vill säga skit. Effekterna ser horribla ut, green screensen är uppenbara varje gång någon form av action inträffar och filmen i sig är rätt händelselös egentligen. Filmen hade dessutom kunnat heta någonting helt annat än Night Of The Living Dead då den inte har ett piss med den filmen att göra, mer än att Night Of The Living Dead från 1968, Dawn Of The Dead från 1978, Day Of The Dead från 1985 och remaken av Night från 1990 nämns i en ganska komisk dialog mellan Divoff och Combs, där de filmerna målas upp som ”riktiga händelser” som har ”blivit nedtystade” (likt skämtet i Return Of The Living Dead).

Enda anledningen till att se det här skräpet är Divoff och Combs, de gör båda suveräna prestationer även om de har ett manus i hand som är så uselt att det är mer skrämmande än vad filmen i sig är. Vill man å andra sidan se bra filmer med Divoff och Combs kan man lika gärna kika på de två första Wishmaster filmerna och Re-Animator filmerna istället för den här dyngan.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud