| Subcribe via RSS

Wild Things 2

augusti 9th, 2014 | Postad i Film, Thriller av J

Wild Things 2När hennes förmögna styvfar dör under mystiska omständigheter i en flygplanskrasch får den 17 åriga Brittney (Susan Ward) beskedet att hans förmögenhet skulle gått till en blodrelaterad släkting om han haft någon, men då ingen sådan existerar ska större delen av arvet gå till hans favoritförening. Kort efter att hon har fått beskedet träder hennes klasskamrat, tillika fiende, Maya (Leila Arcieri), fram och påstår att hon är blodrelaterad till Brittney’s styvfar. Ett DNA-prov görs och det osannolika inträffar; det är en perfekt matchning mellan de två. Samtidigt har försäkringsutredaren Terance Bridge (Isaiah Washington) börjat undersöka det plötsliga dödsfallet av Brittney’s far och finner att det finns någonting dolt under ytan.

Wild Things 2 är mer eller mindre en upprepning av den första filmen i grund och botten, så när som på några riktigt uttänkta twistar på slutet av filmen (som jag kan tycka blev rent av långsökta). Men även om filmen upprepar mer eller mindre samma koncept som den första filmen tycker jag ändå tvåan fungerar att titta på. Den är välspelad och den blir aldrig direkt tråkig egentligen, så när som på några scener i början på filmen som fick mig att vilja riva håret av huvudet.

För att vara en direkt-till-video film så funkar Wild Things 2. Om det har med att jag inte hade några förhoppningar överhuvudtaget att göra eller inte vet jag inte…

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud