| Subcribe via RSS

Vacancy 2: The First Cut

juli 24th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Thriller av J

Vacancy 2 - The First CutParet Caleb (Trevor Wright) och Jessica (Agnes Bruckner) är på väg från Chicago till Jessica’s föräldrar tillsammans med Caleb’s bästa vän Tanner (Arjay Smith), då Caleb har fått anställning hos Jessica’s far. De bestämmer sig för att övernatta på det ensliga Meadow View Motel som de finner längs vägen. De upptäcker dock snart att deras rum är riggat med kameror och att motellpersonalen är ute efter något annat än betalande kunder…

Vacancy 2: The First Cut är inte en uppföljare, utan en prequel. Är den nödvändig? Nej. Att de ens fick för sig att göra en prequel till en film som står sig jättebra på egna ben är rätt obegripligt. Varför inte bara göra en uppföljare som inte har något med föregående film att göra.. eller nåt? Nåja…

Den här filmen må vara onödig, men det gör den inte dålig. Nej, den är faktiskt helt okej. Jag skulle till och med kunna sträcka mig så långt som att säga att den är faktiskt ganska bra, åtminstone den första halvan av filmen. Att man inte behöver ha sett den första filmen (på sätt och vis i alla fall) är väl ett till plus om man inte hittar något annat i videobutikshyllan.

Om än onödig, helt okej rulle som duger att slå ihjäl lite tid med.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud