| Subcribe via RSS

Goodbye Bruce Lee, His Last Game Of Death

april 3rd, 2006 | Postad i Film, Martial Arts/Kung-Fu av H

Bruce Li är återigen stackaren som stoppas in att låtsas vara Bruce Lee, den här gången går metafilmen ett extra varv. Bruce Lee dog ju som bekant under inspelningen av filmen Game Of Death, och Bruce Li anlitas för att spela in de scener som saknas för att göra färdigt filmen. I verkligheten så var det Tai Chung Kim och Yuen Biao som togs in för att göra det, och slutresultatet är en ganska hiskelig soppa. I Goodbye Bruce Lee blir det än värre.

Li rekryteras för att spela in scenerna och bjuds in till filmbolaget för att se vad som redan är filmat. När filmen börjar rulla i salongen så får vi plötsligt se den färdiga filmen, med Li i huvudrollen från början till slut – och inte är det Game Of Death-handlingen heller, förutom att han i slutet tar sig upp våning för våning i ett torn. Vissa liknelser finns – negern som ska vara en variant av Kareem Abdul-Jabbar är så fruktansvärt skrattretande att man undrar vad fan dom tänker på. När filmen i filmen slutar, så slutar även filmen – bihandlingen runt det hela ignoreras helt.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud