| Subcribe via RSS

Vacancy

juli 24th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare, Thriller av J

VacancyDet gifta paret David (Luke Wilson) och Amy Fox (Kate Beckinsale) blir strandade mitt ute i ingenstans när deras bil pajar på vägen till en fest Amy’s föräldrar ska ha. Lyckligtvis hittar de ett motell inte långt ifrån där deras bil går sönder och bestämmer sig för att övernatta där. Väl på rummet sätter de igång några VHS band som ligger framme, som visar sig vara våldsamma slasherfilmer…. som verkar vara inspelade i samma rum som de befinner sig i.

Vacancy är en bra och fläckvis spännande film, även om vissa klyschor finns där som spökar. Skådisarna är riktigt bra och tempot ligger på en lagom nivå fram till slutet som jag kan känna är filmens svagaste stund. Såatteh… överlag en bra film även om den har några brister här och där. Sevärd.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud