| Subcribe via RSS

Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)

augusti 8th, 2014 | Postad i Action, Film, Komedi av J

Teenage Mutant Ninja TurtlesEn våg av brottslighet har börjat strömma in över New York City och polisen står handfallna inför den beryktade ligan Fotklanen. I hopp om att slå igenom som nyhetsankare jagar därför reportern April O’Neil (Megan Fox) ett scoop kring Fotklanen och av en ren händelse verkar hon finna det…

Under en av Fotklanens operationer dyker en grupp mystiska brottsbekämpare upp och stoppar dem. April jagar ifatt dem och finner något hon aldrig hade kunnat drömma om; en grupp muterade ninja sköldpaddor.

Teenage Mutant Ninja Turtles är en reboot av franchisen, kort och gott. Är man ett fan av Turtles så kan man rätt lätt räkna ut att en stor del av filmen går åt att förklara deras bakgrund och allt det gamla köret. Det bjuds alltså inte direkt på någonting nytt för oss som sett Turtles förr, men för nya tittare kanske filmen är mer givande i det avseende att de inte tar bakgrundsberättelsen och slänger ut den genom fönstret.

Men samtidigt som filmen rebootar franchisen och kör samma story ytterligare en gång bjuder ändå den här rebooten på rätt gott med action, även om jag kan tycka att det kunde ha varit lite mer än vad det är. Det jag gillar mest med rebooten måste vara Shredder’s stridsrustning som har fått en rejäl uppgradering mot de tidigare versionerna av honom. Damn!

Teenage Mutant Ninja Turtles är en popcornrulle utan tvekan som underhåller så gott som hela speltiden, trots att den upprepar samma berättelse ytterligare en gång.. och att den kanske hade behövt lite mer action i sig. Nåja, med tanke på hur Hollywood är så lär vi se en uppföljare ganska snart som säkerligen har mer action i sig än story. Den som lever får se.

1 Comment

One Response to “Teenage Mutant Ninja Turtles (2014)”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Teenage Mutant Ninja Turtles: Out Of The Shadows Says:

    […] gillar jag den här första uppföljaren till rebooten (recenserad här) som kom för två år sedan. Med tanke på att de inte behövde lägga några grunder eller […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud