| Subcribe via RSS

Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Säsong 2

april 11th, 2009 | Postad i Action, Sci-Fi, TV av H

Sarah Connor ChroniclesSå gick säsong 2 till ända, och jag är Mycket Nöjd. Även om man mot mitten av säsongen lutar lite väl mycket åt det filosofiska hållet så kan jag inte annat än säga att jag inte tror man kunde gjort en bättre tv-serie av Terminator. En mycket intressant vändning i slutet med en tung cliffhanger gör att jag verkligen hoppas på en tredje säsong, något man inte gått ut med, men det vore idiotiskt om de inte gjorde en med tanke på att Terminator-film nummer fyra har premiär i maj.

1 Comment

One Response to “Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Säsong 2”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Terminator: The Sarah Connor Chronicles – Season 1 & 2 Says:

    […] gärna H’s recensioner av säsong 1 och säsong 2 […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud