| Subcribe via RSS

Insanitarium

december 19th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

InsanitariumJack (Jesse Metcalfe) får inte träffa sin psykiskt sjuka syster Lily (Kiele Sanchez), som efter att ha försökt ta sitt liv blivit tvångsomhändertagen och inspärrad på en vårdanstalt. Jack bestämmer sig sålunda att utge sig för att vara komplett galen och blir inspärrad på samma vårdanstalt som sin syster. Väl där upptäcker han att anstaltens ansvarige läkare, Dr. Gianetti (Peter Stormare), är ute efter någonting helt annat än att försöka göra sina patienter friska…

Insanitarium är en sån där film när man till en början undrar vad det är för skit man tittar på egentligen, men som visar sig vara en av de där filmerna som står ut ur mängden direkt-till-video filmer som släpps årligen. Skådespelarna är bra (speciellt Stormare, som snor större delen av showen med sin sedvanliga gestaltning av en fullkomligen galen karaktär) och effekterna (som det är en hel del av) ser riktigt bra ut för att vara en direkt-till-video film. Mer än så finns inte att säga om filmen…. eller jo; vill man ha filmens plot spoilad kan man läsa mer om den på IMDB.

Rekommenderas.

2 Comments

2 Responses to “Insanitarium”

  1. Ann-Sofie Olsson Says:

    Ann-Sofie Olsson liked this on Facebook.


  2. Sandra Engdahl Says:

    Sandra Engdahl liked this on Facebook.


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud