| Subcribe via RSS

Annabelle

december 30th, 2014 | Postad i Film, Skräck/Rysare av J

AnnabelleJohn (Ward Horton) har hittat den perfekta presenten till sin havande fru Mia (Annabelle Wallis); en vacker, gammaldags docka i en äkta vit bröllopsklänning till Mia’s samling. Samma kväll bryter sig två medlemmar i en satanisk kult in i deras hem och attackerar paret. Dagarna efter börjar underliga saker att inträffa och det dröjer inte länge förrän det står klart för paret att kultmedlemmarna inte bara lämnade blod och rädsla efter sig…

Efter att ha sett The Conjuring (recenserad här) väntade jag med spänning på spin-off prequelen Annabelle och mina förhoppningar var väl att den skulle vara ungefär som den filmen. Ack så fel jag hade. Annabelle är en långdragen, förutsägbar och skittråkig ”rysare” vars jumpscares går att förutse tusen år innan de inträffar och frågan är om inte filmen är till för att söva tittarna istället för att skrämma dem.

Annabelle är utan tvekan ett av 2014 års största fiaskon och troligtvis den tråkigaste filmen vi fick det här året. Den som blir rädd för den här filmen måste vara fruktansvärt hispig till vardags och har säkerligen igenspikad ytterdörr. Skippa.

3 Comments

3 Responses to “Annabelle”

 1. Reggie Says:

  Oerhört bra skrivet. jag skippar den här filmen =)


 2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Conjuring 2 Says:

  […] gärna min recension av den första The Conjuring och min sågning av spinoffen Annabelle […]


 3. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Annabelle: Creation Says:

  […] höra från flera håll att de är bättre än originalet? Ja, klart du har. Annabelle (recenserad här) är en sådan film för mig. Jag har hört otaliga gånger att Annabelle: Creation skulle vara […]


Leave a Reply

 • Arkivet

 • Senaste kommentarer

 • Tag cloud