| Subcribe via RSS

The Purge: Anarchy

april 19th, 2015 | Postad i Action, Film, Thriller av J

The Purge - AnarchyÅret är 2023 och det är dags för den årliga The Purge igen. Ett par är på väg hem när deras bil plötsligt dör, precis innan The Purge ska börja. Samtidigt förbereder sig en polis för att bege sig ut för att delta i The Purge för att utkräva hämnd på en man som tog något väldigt dyrbart från honom ett år tidigare och en mor och dotter barrikaderar sig i sin lägenhet för att undslippa The Purge. Dessa fem personers öden sammanflätas genom en rad händelser och de måste nu samarbeta för att försöka överleva natten i Los Angeles.

The Purge: Anarchy tar storyn ut på gatorna och det är mer action, mer våld och mer logiska luckor än i den föregående filmen. Filmen är inte riktigt lika bra som den första filmen, men ligger inte långt bakom i mina ögon. Den smygande spänningen ifrån den första filmen är bortblåst och istället bjuds vi på renodlad action nästintill från början till slut och det är helt enkelt riktigt underhållande.

Vill man se en film som skiter i logik och pumpar på med bra action är The Purge: Anarchy en klar rekommendation. Nu ska jag vänta på del tre som, enligt vad jag har läst mig till, ska bli en prequel…

2 Comments

2 Responses to “The Purge: Anarchy”

  1. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The First Purge Says:

    […] gärna mina recensioner på 1an, 2an och 3an […]


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » The Forever Purge Says:

    […] gärna mina recensioner av 1, 2, 3 och 4 – samt den första säsongen av […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud