| Subcribe via RSS

Underworld: Rise Of The Lycans

maj 4th, 2009 | Postad i Action, Film, Skräck/Rysare av H

underworld-3Då har vi nått Underworld-film nummer tre, som är en prequel och behandlar uppkomsten av varulvsmänniskohybridrasen Lycans. Vi ser återigen suveräne Bill Nighy i rollen som vampyrernas ledare, Viktor, och jag kan inget annat än älska den gubbens ansiktsmimik. (Hans uttalande av ordet ”animal” i en viss scen är helt underbart.)

Som sagt är det en prequel, och vi får inte möta Kate Beckinsale och inte heller är det Len Wiseman som regisserat, dock har han producerat och sam-manusförfattat. Jag gillar de två första filmerna, och även om trean är helt okej så är det mindre action än tidigare. Filmen är överlag blå, eftersom den utspelar sig på nätter, men jag stör mig lite på att alla varulvsmunnar och blodstänk är så kontrastrikt rött. Det sticker ut så mycket och accentuerar bara att det är en specialeffekt man tittar på. Annars är det helt okej underhållning även om de två tidigare instanserna är bättre. Också underhållande att skådisen Michael Sheen som spelar Lycan #1 är mycket lik Simon Pegg.

2 Comments

2 Responses to “Underworld: Rise Of The Lycans”

  1. vrångmannen Says:

    Nä.


  2. Helt Perfekt Glob » Blog Archive » Underworld: Awakening Says:

    […] att skada blir inte särskilt intressant. Några ljuspunkter här och där, men inte i närheten av tidigare filmer som även de kanske inte hade så bra manus, men desto bättre action. No Comments […]


Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud