| Subcribe via RSS

Pastor Shepherd

maj 31st, 2015 | Postad i Film, Komedi av J

Pastor SheperdHerr Shepherd (Pastor Shepherd) har det inte lätt. Han hakar sig fram som en dörrförsäljare som säljer frystorkade husdjur och bor fortfarande kvar hemma hos sin sjuka mor (Diane Hruska), som är beroende av både TV-predikanter och receptbelagda mediciner. Ännu värre är att hennes monetära insatser till dessa TV-”pastorer” håller på att ruinera dem.

Då Shepherd’s mor är döende får han ett råd av deras familjeläkare; att hitta på någonting spännande tillsammans med henne innan hon går bort. Efter att han dessutom har fått sparken bestämmer han sig för att bege sig iväg till End Times Revival Event tillsammans med sin mor och deras två grannar, Annamarie-ah (Maria-Elena Laas) och hennes far Phil (Danny Trejo).

Jag köpte hem den här filmen i tron om att få se lite bra Danny Trejo action. Jag menar, vem fan tror att det här är en komedi med halleluja element i sig om man bara går efter fodralet? Nåja. Filmen i sig var ju trots att det inte alls var vad jag hade förväntat mig ganska okej. Den hade några riktigt skojiga scener som fick mig att gapflabba, men hade samtidigt ett par scener som bara kändes jävligt ansträngda och utdragna.. och direkt tråkiga. Skådisarna är dock bra och det är väl egentligen mestadels åt Trejo jag skrattar, medan Shepherd går mig sakta men säkert på nerverna med sitt ständiga flin (jag skojar inte om jag säger att han flinar 98% av filmens speltid).

Även om jag fick någonting helt annat än vad jag hade förväntat mig tyckte jag att Pastor Shepherd var en ganska okej film överlag. Jag tvivlar på att det är någonting jag kommer att se om inom en snar framtid, men den fungerar åtminstone att se en gång i alla fall.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud