| Subcribe via RSS

The Proposal

juni 6th, 2015 | Postad i Film, Komedi av J

The ProposalUnder tre år har Andrew Paxton (Ryan Reynolds) slavat som assistent för Margaret Tate (Sandra Bullock), en hårt drivande redaktör vid ett New York bokförlag. När Margaret, som är kanadensisk, står inför en utvisning då hennes uppehållstillstånd gått ut kläcker hon planen att gifta sig med Andrew för att få stanna kvar i landet. Andrew går med på idéen mot att hon lovar en befordran. En skeptisk INS handläggare lovar att testa paret om varandra måndagen därpå för att säkerställa att det inte hela bara är en bluff.

Andrew hade planer för att åka hem samma helg för att delta vid hans farmors 90de födelsedag, så Margaret följer med honom – till Sitka, Alaska, där hans mor, far och farmor väntar. Det som verkade bli en enkel helg – där den självupptagna Margaret ska lära sig saker om Andrew – för det omaka paret visar sig bli mer komplicerad än vad de till en början trodde.

The Proposal följer romantiska komedier’s Standardmall 131A och levererar inga som helst överraskningar, men den levererar några sköna gapskratt och är överlag faktiskt ganska skojig. Sandra Bullock och Ryan Reynolds är suveräna i huvudrollerna och deras samspel levererar en hel del humor som räcker nästan hela vägen. Filmens speltid på ca 108 minuter blir lite för lång och även om filmen är rolig i sig så blir några scener mest utdragna och överflödiga.

Även om filmen bombarderas av klyschor och har några överflödiga scener så gillar jag den ändå och vill ge den en liten rekommendation. Det är en ganska skön film att titta på en tråkig eftermiddag och det är inte direkt så att man behöver tänka speciellt mycket när man ser den.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud