| Subcribe via RSS

The Bill Collector

augusti 8th, 2015 | Postad i Drama, Film, Komedi av J

The Bill CollectorFifflaren Lorenzo Adams (Gary Ray Moore) ligger risigt till. Medan han jobbar hos en indrivningsfirma i Norfolk, Virginia, dyker plötsligt Los Angeles lånehajen Frankie Gutierrez (Danny Trejo) upp och vill ha göra upp om en gammal skuld. Med mindre än tre veckor att fixa fram 150 000 dollar och med Frankie’s brorson och torped, Omar (David Krusen), ständigt i hälarna ser det mörkt ut för Lorenzo.. fram tills det att han kommer på den briljanta idéen att blåsa sin chef, Stan Davenport (Tom Ohmer), som är på semester för att rädda sitt förhållande och som har anförtrott Lorenzo som biträdande chef, och en innerstadsmission. Saker och ting går emellertid inte riktigt som Lorenzo har planerat.

När du tittar på omslaget till The Bill Collector, vad tänker du på då? En hårdkokt actionfilm med Danny Trejo i huvudrollen, eller hur? Att filmen råkar vara ett ganska segt drama med en smula komedi inkastad här och där är väl knappast den första tanken som slår en när man ser omslaget, inte sant? Det är tyvärr så det är. På fodralets baksida av min bluray utgåva av filmen står det; ”The Bill Collector” är en helvild brottskomedi med Danny Trejo i huvudrollen.”. Detta är ren lögn. Danny Trejo är med i högst 5 minuter i hela filmen och helvild komedi? Visst hade den några roliga scener i sig, men överlag var den lagd mer åt drama än åt komedi. Det är ungefär som att den som skrivit texten på baksidan sett en helt annan film när han skulle skriva texten.

Nåja. The Bill Collector må vara ett ganska segt drama men den hade några scener som fick mig att gapskratta. Synd bara att filmen var någonting helt annat än vad jag hade förväntat mig.

No Comments

Leave a Reply

  • Arkivet

  • Senaste kommentarer

  • Tag cloud